Musikprylar

Är du precis lika galen i musik som vi är? Då antar vi att du, likt oss, vill ha de allra senaste musikprylarna i din ägo. Här ger vi tips på vad som enligt oss är det bästa på marknaden för musikprylar.

Läs mer

Köp hörlurar online

Letar du efter nya hörlurar eller är du på jakt efter att uppdatera dina gamla till de senaste hörlurarna på marknaden? Här nedan ger vi dig våra bästa tips på vart du kan köpa hörlurar för möjligheten att uppleva musik på bästa sätt.

Bose hörlurar – Bose brinner för att hela tiden skapa bättre ljud för lyssnaren. Bose är bestående av ett passionerat gäng som brinner för att skapa den ultimata ljudupplevelsen som inte är möjlig att få någon annanstans när det kommer till att köpa hörlurar.

Beats by Dre – Beats by Dre grundades år 2006 av bland annat hiphopgurun Dr. Dre och tog marknaden med storm med sin nya generation av hörlurar av absoluta toppkvalitet.

Urbanears – Urbanears levererar inte bara förstklassiga hörlurar – det är dessutom ett livsstilsvarumärke som funnit inspiration från trender inom mode, konst och musik. Urbanears brinner för sin rena estetik och deras användarvänliga funktioner.

Köp högtalare online

Söker du högtalare till din nästa fest eller bara en snygg uppsättning att ha i hemmet för att spela din favoritmusik om dagarna och kvällarna? Ta del av våra bästa tips på återförsäljare för att köpa högtalare här nedan:

HiFi-klubben – Hos HiFi-klubben kan du ta del av några av marknadens absolut bästa högtalare. Här sätts ljud i främsta rummet och tas på absolut största allvar. Det speglar HiFi-klubbens högtalare som levererar en ny ljudupplevelse.

Marshall högtalare – Från Marshall kan man köpa stilrena och snygga högtalare med en retro-känsla. Känn dig som en rockstjärna när du dunkar alla olika typer av musik ur en högtalare med toppenljud.

Bang & Olufsen högtalare – Bang & Olufsen kombinerar både stil och elegans när de levererar högkvalitativa högtalare världen över. Med Bang & Olufsen högtalare förvandlar du ditt vardagsrum till en privatkonsert.